Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков коментира поскания от Прокуратурата имунитет на

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков коментира поскания от Прокуратурата имунитет на
Коментари Харесай

Петков за имунитета на Борисов: Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков разяснява поскания от Прокуратурата имунитет на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.
Прочетете още
„ Вярваме в същинското правораздаване, само че то не би трябвало да е бухалка ", съобщи Петков пред публицисти по време на митинга пред Президенството. 

Припомняме, че предлагането на Прокуратурата е направено по отношение на досъдебно произвеждане, известно като „ Барселонагейт “, по което са събрани доказателства за осъществено закононарушение по член 253 Наказателен кодекс от народния представител - пране на пари. Оттам показват, че от събраните доказателства може да се стигне до извода, че някогашният министър-председател е дал на трети лица, добити вследствие на осъществено закононарушение, средства за закупуването и наемането на недвижими парцели в чужбина.

„ Истинският поръчител на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско общество, което като види офанзива към демокрацията, цялостни площада. Това е същинската гаранция, че това което съумяваме да променим, ще остане променено. Хората, които желаят да върнат старите служби за сигурност, действително усещат, че губят историческото си време ", сподели още Петков по време на демонстрацията. По думите му промените в службите за сигурност са неизбежни. 

Според Асен Василев Европа се намира на кръстопът. „ Спуска се нова желязна завеса, която разделя Европа на две – свободна, демократична просперираща или Европа на някогашния Съветски съюз. Националните предатели са тези, които желаят да отклонят България от това да стои от вярната страна на тази желязна завеса ", добави той.

Протестът против Румен Радев пък потегли към Народното събрание.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР